Festlige fristelser til nytår

10. december, 2018

Nytårsaften er årets fest, og du skal selvfølgelig forkæle dine gæster med en gennemført nytårsmenu, der er kærligt krydret med finesse – og en udsøgt nytårsdessert er en af de vigtigste ingredienser til en sådan menu. 

Hvad end du foretrækker en klassisk citronfromage, en svampet chokoladebrownie med is eller vover dig ud i en luksusversion af den højtelskede Københavnerstang, har vi opskriften til dig, så din nytårsdessert bliver lige den smagseksplosion, der imponerer dine gæster.  

Højtelskede klassikere

En dessertklassiker er det ikke uden grund. En klassiker formår gang på gang med sin høje og varige kvalitet at forsøde tilværelsen lidt ekstra, og vil du være sikker på, at din dessert går rent ind hos både store og små gæster, skal du vælge en af vores særligt udvalgte favoritter blandt klassikerne. 

Er du til en syrlig citronfromage eller sprød og blød crème brûlée?

Imponerende desserter

Skal du imponere dine gæster med noget særligt, skal én af nedenstående desserter på tallerkenen. Ikke nok med at de er en fryd for øjet, så forkæler de også smagsløgene udover det sædvanlige og forvandler din dessert til et fortryllende festfyrværkeri. 

... og så dem, der sparer dig tid i køkkenet 

Tid er ikke det, der er mest af, når du skal præstere en 3-retters menu, der slår benene væk under dine gæster. Derfor er det godt at være forberedt, og det giver disse desserter dig mulighed for at være. Du kan nemlig gå i gang med dem allerede dagen før og lade dem stå på køl natten over. Så er de lige til at anrette på en tallerken, når de skal serveres. Om det er snyd? Nej, da! Det er overskudsagtigt værtskab, der sætter et sødt punktum for en perfekt nytårsmiddag. 

Tip: Vent med at toppe din kage med glasur, marengs eller flødeskum til kort tid inden servering.