Chokolademarengs

Sprøde og smukke udenpå – bløde og chewy indeni. Giv din kæreste, din ven  - eller dig selv et stort, sødt chokolade smækkys til kaffen. Mums!

(4-8 kager)

Sådan gør du

  • 1 Tænd ovnen på 100C. Pisk æggehviderne i et par minutter med elpisker (medium hastighed) til let, blødt skum.
  • 2 Pisk sukkeret i lidt ad gangen og tilsæt salt. Pisk, indtil marengsen er sej og skinnende.
  • 3 Vend forsigtigt den smeltede chokolade i, vend kun rundt et par gange, så chokoladen danner et smukt mønster i marengsen. Sæt 4-8 store skefulde på en bageplade med bagepapir.
  • 4 Bag i ca. 1 time, indtil den er helt sprød, men stadig blød og sej indeni. Lad den køle af i ovnen, med lågen på klem.
  • {{recipeDoneText}} Chokolademarengs

Opskriften er udviklet af