Citronfromage
Citronfromage gik sin sejrsgang som dessert til danskernes fester. Prøv en opdateret version af den klassiske dessert, som egentlig stammer fra Piemonte i Norditalien, hvor den går under navnet panna cotta al limone.
Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.Name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}{{ingredient.name}}{{ingredient.note}}
  • 1 Udblød husblassen i koldt vand i ca. 10 minutter.
  • 2 Tag husblassen op af vandet, og smelt den i en lille gryde ved svag varme.

  • 3 Pisk æg og sukker sammen, til det er lyst og luftigt. Bland den smeltede hus- blas med citronskal og -saft, og rør det i æggemassen.
  • 4 Pisk fløden til skum, og vend det forsigtigt i æggemassen (gem lidt til pynt).
  • 5 Fordel citronfromagen i en stor skål eller fire portionsglas, og stil dem på køl i mindst 4 timer.
  • 6 Pynt fromagen inden servering med flødeskum på toppen, lidt friske hindbær og et drys lakridspulver.
  • Så er det spisetid! Citronfromage

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier