Energiinformation

  • Protein 6.3 g.
  • Kulhydrater 32.8 g.
  • Fedt 29.5 g.
  • Energifor./ pers 413 kcal
  • Fedtenergi 63 %

Sådan gør du

  • 1 Læg husblas i en skål med vand og udblød husblassen i 5 minutter. 
  • 2 Pisk imens æg med sukker – til en hvid og skummende masse. 
  • 3 Riv den gule skal (undgå at gå så dybt i skallen som det hvide, det er bittert) og rør den forsigtigt i æggemassen.
  • 4 Pres 1 dl citronsaft fra citronerne.
  • 5 Vrid husblassen og smelt den i vandbad. Lad den afkøle. 
  • 6 Pisk let i citronsaften og hæld husblassen i i en tynd stråle. 
  • 7 Hæld citron-husblas massen i æggemassen under omrøring, og vend massen med den piskede fløde.
  • 8 Hæld citronfromagen på glas – og stil disse på køl min. 4 timer. 
  • 9 Anret med fintrevet citronskal.
  • {{recipeDoneText}} Citronfromage

Opskriften er udviklet af