Energiinformation

  • Protein 6 g.
  • Kulhydrater 12 g.
  • Fedt 14 g.
  • Energifor./ pers 552 kcal
  • Fedtenergi 59 %

Sådan gør du

  • 1

    Pisk æggeblommerne luftige og skummende med sukker og vaniljekorn. 

  • 2

    Rør mascarpone, så den har en ensartet og fløjlsblød konsistens. 

  • 3

    Rør æggemassen i mascarpone, til en ensartet masse. 

  • 4

    Pisk æggehviderne stive med et nip salt. 

  • 5

    Fold ægge-mascarpone cremen i æggehviderne, til en ensartet masse. 

  • 6

    Læg en række af tiramisu kiks i et fad. 

  • 7

    Overhæld disse med halvdelen af væden (kaffe og cognac), som de suger til dig, og bliver bløde. 

  • 8

    Læg halvdelen af cremen over. 

  • 9

    Læg et lag kiks igen og lad disse suge den resterende væde til sig. 

  • 10

    Læg et lag creme over til sidst. 

  • 11

    Stil fadet på køl i minimum 6 timer. 

  • 12

    Servering

    Tag fadet ud og skær portionsstykker, som drysses med kakao. En lille sigte, med kakao, som man slår mod den ene hånd, giver et smukt drys.

  • {{recipeDoneText}} Tiramisu

Tip

Desserten bliver, på ingen måde, dårligere af at stå fra den ene dag til den anden. Op til 2 dage, gør den sig godt.

Opskriften er udviklet af

Andre spændende opskrifter