Tema

Pitabrød med fyld

Skal det gå lidt tjept med aftensmaden men stadig være lækkert ‒ og også gerne involvere lidt grønt? Så er pitabrød med fyld lige løsningen for dig! 

Hyggelige, hurtige pitabrød

Pitabrød er lynhurtige at lave, og så er det hyggeligt at sidde rundt om spisebordet med hvert sit pitabrød og det dejlige fyld i skåle. Så kan man hver især vælge lige præcis dét fyld, man har lyst til. Nemt, ikke?

Skal pita smage af pap? Nej!

Prøv at lave en af vores nemme opskrifter på pitabrød med fyld med de økologiske fuldkornspitabrød fra Smag Forskellen, som kun kan købes i Coops butikker og på Coop.dk MAD. 

Smag Forskellen økologiske fuldkornspitabrød fra Coop er langtidshævede og bagt med kærlighed ægte stenovn. Det er derfor de bevarer den gode sejhed og fyldige brødsmag. Og der er selvfølgelig masser af plads til lækkert fyld! 

Køb øko pitabrød fra Smag Forskellen lige her på Coop.dk MAD eller find dem i en af Coops butikker. Når du først har prøvet dem, går du aldrig tilbage til almindelige pitabrød igen.

Pitabrødets fantastiske egenskab

En fantastisk funktion ved pitabrødet er, at man jo i princippet kan putte lige det fyld i, man har lyst til. Har du lidt rester i køleskabet er det altså bare med at få det aktiveret. Pita er lig med mindre madspild!

Idéer til fyld

Mangler du alligevel lidt idéer til, hvad du skal fylde i dit pitabrød, er der hjælp at hente her. Vi har samlet en masse opskrifter på friskt og lækkert fyld, der giver sprødhed og smag til dine pitaaftener. 

Så er det bare om at slå sig løs ‒ rigtig god appetit! 

Bulgursalat, krydret oksekød eller rejer og mangosalsa?