Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}
    {{ingredient.name}}
    På tilbud i {{ingredient.note}}

Sådan gør du

  • 1 6-8 Pitabrød: Ovnen tændes på 175 grader.
  • 2 Oksekødsstrimlerne steges på en pande i rapsolie i 3-4 min.
  • 3 Krydres med salt, lidt chili og spidskommen.
  • 4 Kom kødet i en skål.
  • 5 Hak persillen og vend det sammen med kødet.
  • 6 Hvidløget hakkes fint og røres sammen med græsk yoghurt og salt og peber.
  • 7 Salaten snittes groft, agurken skæres i skiver og tomaterne halveres.
  • 8 Pitabrødet varmes i ovnen i 4-5 min.
  • 9 Servér pitabrød fyldt med salat, agurk, tomat, bønnespirer, oksekød og yoghurtdressing.
  • {{recipeDoneText}} Pitabrød med krydret oksekød

Opskriften er udviklet af