Pita med lam
Der kan evt. tilføjes en skefuld græsk yoghurt, cremefraiche el. hvidløgsdressing i pitaen inden servering eller i en skål ved serveringen.
Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}
    {{ingredient.name}}
    På tilbud i {{ingredient.note}}

Sådan gør du

  • 1

    Kødet skæres i tynde skiver eller strimler og herefter blandes olien og karry pastaen sammen i en stor skål. 

  • 2

    Kødet lægges nu oven i pastablandingen og vendes godt.

  • 3

    Salaten skylles og tørres og lægges i en skål.

     

  • 4

    Opvarm en stor pande eller wok og lynsteg lammekødet i 2-3 minutter.

  • 5

    Tilsæt herefter de skiveskårede peberfrugter og rødløg, som steger videre med kødet.

     

  • 6

    Salaten blandes med lidt olivenolie og citronsaft, salt og peber.

  • 7

    Varm pitabrød i ovnen og smag herefter kød og grøntsager til og tilsæt evt. flere krydderier eller krydderurter.

     

  • 8

    Fyld salat og kød i pitabrødet.

  • {{recipeDoneText}} Pita med lam

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier