Hjemmelavede, pandestegte falafler med salat, pitabrød og hvidløgsdressing

Energiinformation

  • Energi 3470 kJ
  • Energi 826 kcal
  • Protein 31 g
  • Fedt 20 g
  • Kulhydrat 123 g
  • Kostfibre 12 g

Sådan gør du

  • 1 Blend yoghurt sammen med hvidløg og olivenolie, smag til med salt og peber. 
  • 2 Skær agurk, rødløg og tomat i tynde skiver. 
  • 3 Kom løg, hvidløg, krydderurter og spidskommen i en blender og blend det godt sammen. Tilsæt de kogte kikærter lidt efter lidt og blend det godt sammen, vend det sammen med mel og smag til med salt og peber. 
  • 4 Form nogle små kager med en ske af falaffel-massen og steg dem på en varm pande i olie i ca 2-3 minutter på hver side. 
  • 5

    Anretning

    Anret de sprøde falafler med pitabrød, agurk, rødløg, tomat, salat og dressing.
  • {{recipeDoneText}} Hjemmelavede, pandestegte falafler med salat, pitabrød og hvidløgsdressing

Tip

Falafler er lækre i grønne salater eller som tilbehør til fisk og skaldyr.

Opskriften er udviklet af