Pitabrød med paneret flæsk

Sådan gør du

  • 1 Vend skiverne af flæsk i sesamfrø. Steg skiverne i lidt olie ved middel varme på en stegepande, til de er gennemstegt. 
  • 2 Lun pitabrødene i ovnen efter anvisningen på pakken. 
  • 3 Vend hytteost i en skål med citronsaft, salt, peber og lidt olie. 
  • 4 Skyl og klargør den friske spinat. 
  • 5 Halvér hjertesalaten og steg salaten på panden. Den skal have en sprød stegeskorpe. 
  • 6 Skær tomat og agurk i skiver. 
  • 7 Skær de lune pitabrød helt over. Fyld den ene halvdel af pitabrødet med den sprøde hjertesalat, frisk spinat, den rørte hytteost, skiverne af flæsk, tomat, agurk og lidt limesaft. Afslut med den anden halvdel af pitabrødet, så du får en sprød og smagfuld pita-sandwich. 
  • {{recipeDoneText}} Pitabrød med paneret flæsk

Opskriften er udviklet af