Pitabrød med sprød krydret rødspætte

Sådan gør du

  • 1 Rør yoghurten med ½ tsk salt og lidt peber.
  • 2 Skær rødspættefileterne i strimler.
  • 3 Bland paprika, karry, rasp og ½ tsk salt sammen på en tallerken.
  • 4 Vend rødspættestrimlerne i krydderiblandingen.
  • 5 Varm olien op på en pande, og steg fisken i olien i 1-2 min.
  • 6 Ryst af og til panden, så fisken bliver stegt på alle sider.
  • 7 Varm pitabrødene som angivet på emballagen.
  • 8 Fyld pitabrødene med blandet salat, fisk og yoghurt, og servér med det samme.
  • 9 Servér evt. pitabrød, salat, yoghurt og fisk i skåle på bordet, så man selv kan fylde sit pitabrød.
  • {{recipeDoneText}} Pitabrød med sprød krydret rødspætte

Tip

I stedet for rødspætte kan du anvende ising eller skrubbe. Smag evt. yoghurten til med lidt knust hvidløg.

Opskriften er udviklet af