Stegte fiskefileter med remoulade med fennikel

Energiinformation

  • Protein 11 g.
  • Kulhydrater 17 g.
  • Fedt 7 g.
  • Energifor./ pers 381 kcal
  • Fedtenergi 37 %

Sådan gør du

  • 1 Skær citronerne i både, fjern stenene. 
  • 2 Rør remoulade og skyr. 
  • 3 Snit fennikel på et snittejern – meget fint. Jo finere her, jo bedre resultat. 
  • 4 Rør fennikel med cremen og smag til med citron (fra en eller flere både), salt og peber. Måske et anstrøg sukker, ikke for at søde, men for at justere smagen. Så der er god balance. 
  • 5 Skyl og tør og nip persille. 
  • 6 Varm olie op i en stor pande, så olien når halvvejs op i panden. Dybsteg fisken – af to gange – til den er gylden og sprød. Læg den – efter stegning – på fedtsugende papir/køkkenrulle. 
  • 7

    Anretning

    Anret fisken med et let drys salt, citronbåde og persille og fennikel remouladen ved siden af.
  • {{recipeDoneText}} Stegte fiskefileter med remoulade med fennikel

Tip

Man kan bruge fromage frais, cremefraiche 18% eller flødeskum af 1,5 dl piskefløde, pisket til skum, som alternativ til skyr. Førstnævnte vil give samme fedtniveau, hvor de øvrige vil få fedtbarometret til at stige. Til stegning af fiskefileterne anvendes en neutral olie, og det kan være solsikkeolie, vindruekerneolie eller majsolie.

Opskriften er udviklet af