Rødkålssalat med granatæble

Her får du en mættende salat med rødkål og granatæble, der varsler vinter, og som ligner noget fra 1000 og en nat. Rødkålssalaten er et godt alternativ til de traditionelle salater – rødkål er nemlig proppet med gode vitaminer og så smager det himmelsk, når man tilføjer en god dressing og granatæbler. Rødkålsalaten er især en god spise om vinteren, hvor kål er i sæson, og hvor vi har brug for lidt ekstra vitaminer at styrke os på. 

Sådan gør du

  • 1 Snit rødkålen helt fint, og kom den i en skål. 

  • 2 Dæk med koldt vand og lidt salt, og lad den 
stå i 20-30 minutter.

  • 3 Afdryp kålen, og kom den i en skål.

  • 4 Rør honning, citron- og appelsinsaft sammen.

  • 5 Vend dressingen med kålen.
6. Snit æbler fint, og vend dem i.
  • 6 Befri granatæblekerner for skind, og vend dem i salaten.

  • 7 Pynt med valnødder og mynte, og server.
  • {{recipeDoneText}} Rødkålssalat med granatæble

Tip

Server eksempelvis salaten med et stegt andebryst - så har du et friskt og velsmagende alternativ til den klassiske juleret. 

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier