Rødkålssalat med granatæbler
Mættende salat, der varsler vinter og ligner noget fra 1000 og en nat.
Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.Name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}{{ingredient.name}}{{ingredient.note}}
  • 1 Snit rødkålen helt fint, og kom den i en skål. 

  • 2 Dæk med koldt vand og lidt salt, og lad den 
stå i 20-30 minutter.

  • 3 Afdryp kålen, og kom den i en skål.

  • 4 Rør honning, citron- og appelsinsaft sammen.

  • 5 Vend dressingen med kålen.
6. Snit æbler fint, og vend dem i.
  • 6 Befri granatæblekerner for skind, og vend dem i salaten.

  • 7 Pynt med valnødder og mynte, og server.
  • Så er det spisetid! Rødkålssalat med granatæbler

Opskriften er udviklet af