Tema

Det store morgenmadsbord

Morgenmaden er for mange dagens vigtigste måltid, da det være med til at sparke dagen godt i gang. Heldigvis behøver det hverken være kedeligt eller tidskrævende. 

Men hvilken morgenmad foretrækker du? Den lette og hurtige, den tunge og mættende eller noget helt tredje? I dette tema har vi samlet en lang række velsmagende og inspirerende opskrifter på morgenmad, som både egner sig til hverdagen og weekenderne.

Brød og boller

Nybagt brød med smeltet smør er en sand klassiker, som man aldrig bliver træt af. Hvis du er lige så vild med duften og smagen af nybagt brød og boller, som vi er, så kan du dykke ned i vores yndlingsopskrifter lige her. 

Morgenmadstoast

Har du noget brød til overs, som du ikke ved, hvad du skal bruge til, så kan du prøve en af vores morgenmadstoast. De tager ikke lang tid at lave, men de smager stadig forrygende. 

Æg

Vil du gerne starte dagen med en protenrig morgenmad, så kan du med fordel starte dagen ud med æg. Uanset om du er til blødkogt æg, røræg eller noget helt tredje, så har vi en masse inspirerende og velsmagende opskrifter på forskellige morgenmadsretter med æg.

Grød

Foretrækker du en god, mættende morgenmad, der kan holde dig kørende i mange timer, så er grød et godt valg. En god grød kan være fuld af både fuldkorn og fibre, og så behøver den ikke at være kedelig - du kan f.eks. spice den op en eller flere af vores super lækre toppings.

Smoothie

Hvis du gerne vil have en frisk start på dagen, kan du med fordel hive blenderen frem og starte dagen ud med en lækker, forfriskende smoothie. Her bestemmer du selv smagen, og den kan lyn hurtigt blendes sammen.

Skyr

Siden skyren dukkede op i supermarkedernes kølemontrer, har det været en go-to morgenmadsret for mange danskere. Vi har samlet vores favoritopskrifter på den populære morgenmad lige her. 

Toppings

Trænger din morgenmad også til et ekstra pift? Så prøv en af vores skønne toppings, som passer til grød, skyr, brød, vafler og meget mere. 

Pandekager og vafler

Skal der gøres lidt ekstra ud af morgenbordet, eller har du bare en sød tand, så kan du finde inspiration til opskrifter på bløde pandekager og sprøde vafler lige her.

Bagværk

Hvis du ligesom os er tilbøjelig til at ty til en lun kanelsnegl, en friskbagt kardemommesnurrer eller måske noget helt tredje, så kan du finde inspiration her. Vi har samlet vores yndlingsopskrifter på smagfulde opskrifter på bagværk, der egner sig godt på morgenbordet.