Spansk tortilla med kikærter og sprøde grøntsager

Sådan gør du

  • 1 Kom hvidløgsolie på en stegepande ved høj varme. 
  • 2 Hæld kikærter på panden. 
  • 3 Slå æggene ud i en skål. Kom sennep, løgpulver og paprika i skålen. Pisk det hele godt sammen. 
  • 4 Skær grøntsagerne i små stykker. Kom stykkerne på panden. Krydr med salt og peber. 
  • 5 Hæld derefter æggeblandingen fra skålen over på panden. Lad det hele stå ved høj varme til din tortilla er fast og gennemstegt. Riv frisk parmesan over tortilla'en løbende, så det smelter ind. 
  • 6 Når din tortilla er stegt færdig, serveres den med friske tomater, stykker af selleri, frisk persille og rosmarin. 
  • {{recipeDoneText}} Spansk tortilla med kikærter og sprøde grøntsager

Opskriften er udviklet af