Tema

De bedste desserter med bær

Gør verdens bedste chokoladekage endnu bedre med en sød bærtopping og prøv den skønneste opskrift på cheesecake med jordbær – vi har samlet de bedste opskrifter på søde desserter med bær lige her

Bær? Dejlige. Desserter? Rigtig dejlige. Desserter med bær? Rigtig, rigtig dejlige! Hvad end vi taler jordbær eller hindbær, så smager bær bedst friskplukket, når de er i sæson – læs med her, hvor vi guider til, hvornår de forskellige danske bær er i sæson. Men skønne opskrifter med bær er heldigvis ikke begrænset til den solrige sommertid. Du kan nemlig få de fleste bær, enten friske eller på frost, i Coop-butikker landet over hele året rundt. Og heldigvis for det, for vi har nemlig et utal af dejlige desserter med bær, vi så gerne vil dele med dig!  

Hindbær, jordbær, blåbær

... solbær, kirsebær, brombær og alle de andre skønne, søde og syrlige bær smager skønt i sig selv – men i vores optik endnu bedre i en sød dessert. Solbær gør sig glimrende som det syrlige indslag i en sød og svampet muffin, brombær kommer til sin ret sammen med chokolade i denne knasende sprøde tærte og jordbærret er stjernen i vores yndlingsdessert a la Eton Mess med marengs og flødeskum. Det er svært at vælge én dessert med bær, når der er så mange gode at vælge imellem!

Meget mere end marmelade

Når du skal gøre brug af din høst af sommerbær, er det oplagt straks at tænke på marmelade og syltetøj. Ved du forresten, hvad forskellen er på netop marmelade og syltetøj? Marmelade er da også en skøn ting at lave med både blåbær, solbær, hindbær, brombær eller jordbær. Vi elsker selv at lave marmelade og har derfor samlet vores bedste tips til hjemmelavet marmelade lige her.

Men bær kan bruges til så mange andre søde fristelser end bare maremalde og syltetøj. Se selv med her, hvor vi har samlet vores favorit opskrifter på gode desserter med bær. Velbekomme!