Chokoladekage med bær og saltdrys

Chokoladekage med bær og saltdrys

En blød chokoladekage med fin topping. En stor skefuld flødeskum hertil er også godt. Og en god kop kaffe. 

Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}
    {{ingredient.name}}
    På tilbud i {{ingredient.note}}

Sådan gør du

  • 1 Sæt ovnen på 175 grader. Smør en rugbrødsform eller springform på cirka 24 cm, og drys med sukker.
  • 2 Hak chokoladen, og smelt den i vandbad eller mikroovn.
  • 3 Kom smør og sukker i en skål, og pisk det sammen. Pisk et æg i ad gangen.
  • 4 Vend chokoladen heri, og vend til sidst hvedemel heri. (Bagepulver indgår ikke i opskriften).
  • 5 Kom dejen i formen, og fordel den jævnt. Stil den midt i ovnen, og bag kagen i 20 minutter, hvis du ønsker en klæg konsistens, eller 30 minutter, hvis du ønsker den gennembagt.
  • 6 Afkøl kagen, og læg den på et fad. Fordel bær over den kolde kage.
  • 7 Smelt chokoladen, og fordel den over bærrene.
  • 8 Drys med lidt salt, og server kagen, når chokoladen er stivnet.
  • {{recipeDoneText}} Chokoladekage med bær og saltdrys

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier