Chokoladekage med bær og saltdrys
En skefuld flødeskum hertil er godt.
Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.Name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}{{ingredient.name}}{{ingredient.note}}
  • 1 Sæt ovnen på 175 grader. Smør en rugbrødsform eller springform på cirka 24 cm, og drys med sukker.
  • 2 Hak chokoladen, og smelt den i vandbad eller mikroovn.
  • 3 Kom smør og sukker i en skål, og pisk det sammen. Pisk et æg i ad gangen.
  • 4 Vend chokoladen heri, og vend til sidst hvedemel heri. (Bagepulver indgår ikke i opskriften).
  • 5 Kom dejen i formen, og fordel den jævnt. Stil den midt i ovnen, og bag kagen i 20 minutter, hvis du ønsker en klæg konsistens, eller 30 minutter, hvis du ønsker den gennembagt.
  • 6 Afkøl kagen, og læg den på et fad. Fordel bær over den kolde kage.
  • 7 Smelt chokoladen, og fordel den over bærrene.
  • 8 Drys med lidt salt, og server kagen, når chokoladen er stivnet.
  • Så er det spisetid! Chokoladekage med bær og saltdrys

Opskriften er udviklet af