Vilde ris med granatæble opskrifter
Kyllingelår med kokos og bønner
35 min.
Risotto med stilton
Grill-paella med tigerrejer og chorizo
35 min.
kylling i kokos-chili sauce
Canneloni med spinat og grøn salat med svampefrikassé
1 t
Indisk lammegryde med ris og frisk koriander
1 t, 40 min.
Sushi-kræmmerhuse
Lakse-satayspyd med jordnøddesauce
Saftig bagt laks med sesam og soya
Grillet tun eller sildehaj
30 min.
Græsk kyllingesuppe med citron
1 t, 40 min.
Garam masala-kylling med tomat og løg
1 t, 15 min.
Små kyllingeboller i karry med ris
40 min.
Sennepskylling
50 min.
Kålsalat og kyllingewok
Kyllingeburger med bløde løg og mangochutney
20 min.
Flyvende Jacob
Keema
Havkat med svampe og tomater
15 min.
Marineret svinemørbrad med rissalat
1 t, 15 min.
Bønner à la græsk (Lisbeth Tordendahl)
1 t, 5 min.
Kylling tikka masala med æbler
Kyllingebryst på spinat
30 min.
Koteletter i fad med porre, ærter og spinat
1 t