Vilde ris med granatæble opskrifter
Fiskefrikadeller med sprød grønkålsalat og kartoffelbåde
40 min.
Tandooribagte persillerødder
Kikærtepande med kartofler og karry
20 min.
Tabbouleh med granatæblekerner og yoghurtdressing
Krydderstegte koteletter med blomkålsraita og rispilaf
30 min.
Chili sin carne med søde kartofler, bønner og svampe
40 min.
Gullasch med urter og ris
Indisk lammegryde med ris og frisk koriander
1 t, 40 min.
Æbleflæsk med løg, æbler og groft rugbrød
Hjortemedaljoner med enebær
Waldorfsalat med flødeskum
15 min.
Gunnars torsk i fad
Sesamstegt torsk med sushiris
30 min.
Risret med kalkun og kokos og grapefrugtsalsa
30 min.
Nigiri og Chirashi med barbecued medaljon af svinefilet
45 min.
Fyldt kalkunbryst med svesker og æbler
Kylling i karry med kokosris
Boller i karry med ris
45 min.
Boller i karry med grøntsager og kokos
1 t
Spidskålssalat med kærnemælksdressing
Boller i kokoskarry
Grøntsagsrisotto
1 t
Forloren hare med bacon
Grønkålssalat med æbler