Varm øl og wisky opskrifter
Friturestegt marsbar
20 min.
Nektarin smoothie
5 min.
Chili con carne med chokolade og øl
30 min.
Ceviche på fladfisk med grillet grønt og chili
40 min.
Ribben med barbecuesauce og coleslaw
45 min.
Hjemmelavet hotdog
1 t
Gullash på panden med rødbede og mørk øl
20 min.
Simreret – Gullasch serveret i madbrød
Ølstegt svineskank
3 t
Nøddepostej (Karina Schramm)
1 t, 30 min.
Kikærtepostej (Karina Schramm)
1 t, 10 min.
Økologisk tomatsuppe med chorizo og cremefraiche
Kold tomatsuppe gazpacho
Oksehaler
3 t
Indisk dahl med tomat
Dhal med fladbrød
2 t
Varm kartoffelsalat
20 min.
Svinekæber
2 t
Tomattærte med flødeostecreme
Jordskokkesuppe toppet med chorizo
30 min.
Skumfiduser med mynte og chokolade
Økologisk dahl med røde linser og varme krydderier
1 t, 20 min.
Varm rødbedesalat med linser og stegt laks
Thairejer og grøntsager