Tomat dressing til fisk opskrifter
Vanillemarinerede rejer med mango
3 t
Salat med aubergine, fennikel og tomat
20 min.
Hvidløgsbrød a la Holm
30 min.
Pandestegt laks med sprød kål
30 min.
Fish and chips a la Holm
30 min.
Kalveschnitzel med bagte søde kartofler og løg
1 t, 30 min.
Samosa a la Holm
20 min.
Bruschetta med ristede svampe og parmesan
15 min.
Panzanella a la Holm
15 min.
Æggekage med bælgfrugter og kødrester
45 min.
Spidskålswrap med lammefilet, couscous og yoghurt-dressing
20 min.
Lammechops i mørk øl med frisk linsesalat
40 min.
Papadum med lammemørbrad, fennikel og dressing
15 min.
Tortillas med lam, grøntsagsspaghetti og dressing
30 min.
Pizza med spinat, asparges og kylling
35 min.
Wraps med oksehale, kål og hjemmelavet dressing
3 t, 15 min.
Pizza med makrel, æg og østershatte
1 t
Bagt hokkaido græskar med ribollita og stegte pølser
1 t, 15 min.
Pasta i tomatsauce med broccoli og bacon
30 min.
Pandestegt indbagt pizza med barbeque, skinke og ost
1 t
Claus Holms kokkeskole: Fisk - filetering
Vegetarisk spaghetti i tomatsauce med grøntsager
15 min.
Skinkeschnitzel med bacon og grøntsager i tomatsauce
30 min.
Lammesauté i bearnaise - med kål og tomater
15 min.