Tapas oksekød opskrifter
Asparges almondine
Oksemørbrad med selleritårne, råstegte kartofler og urtecreme
1 t, 15 min.
kløbenboller
15 min.
Helstegt oksemørbrad med kartoffelgratin og rosinsauce
45 min.
Fransk Kartoffelgratin
20 min.
Flamberet peberbøf
30 min.
Entrecôte med cognacsauce
10 min.
Tournedos
30 min.
Bøf Stroganoff
1 t
Roastbeef af tykstegsfilet med jordskokkerösti og grønsagsruller
30 min.
Braiseret roastbeef med persillerodspuré og pære fennikelsalat
30 min.
Culotte med flødekartofler og ovnbagte tomater
Andeskysauce med rødvin
3 x sauce
30 min.
Pocheret oksefilet med kartoffelpuré og markchampignon
Svampebrød med citron og timian
Kalvemedaljoner med polenta og glaserede gulerødder
Waldorfsalat med blåskimmelost
Rødkålssalat med appelsiner og dadler
Kalvetatar med calvados
Let saltet kalvespidsbryst med svampesauce og lune syltede brombær
Dampet Spidskål med rygeostcreme
Ovnstegt roastbeef med rodfrugtfad
1 t
Roastbeef med kartoffelbåde og gløggsauce