Tortillas med mexicansk kødsovs

Nøglehulsmærket opskrift
Fravælg de kæder du ikke vil se tilbud fra
Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}
    {{ingredient.name}}
    På tilbud i {{ingredient.note}}

Sådan gør du

  • 1 Skær løg i tern og riv gulerødderne. 
  • 2 Svits først kødet i olie til det har skiftet farve. Tilsæt løg og gulerødder. Kom flåede tomater, tomatkoncentrat og bouillon ved. Hak jalapenos, hvis den bruges. Tilsæt de øvrige ingredienser til kødsovsen.  
  • 3 Kog kødsovsen ved middel varme uden låg ca. 20 min. Den skal være ret tyk i konsistensen, så den ikke løber ud af pandekagerne.  
  • 4 Lun tortillaerne efter anvisning på emballagen.  
  • 5 Server tomater i både, agurk i stænger og optøede majs til retten.
  • {{recipeDoneText}} Tortillas med mexicansk kødsovs

Tip

Rosiner og chokolade kan udelades. Fyldet kan også bruges i pitabrød. Du kan bruge tørrede kidneybønner. Udblød 100 g kidneybønner 10-12 timer i koldt vand tildækket. Hæld vandet fra. Kog dem i friskt og usaltet vand 45-60 min. Afdryp dem i en sigte. Du kan krydre retten med ½ tsk salt ekstra groft, hvis du bruger de hjemmekogte bønner, da bønner fra dåse er tilsat salt.

Opskriften er udviklet af