Svinesmåkød med ris opskrifter
Wok med kylling og rosenkål
Grøn gryde med kikærte- eller fiskefyld.
Ris- og sellerifad med skinke
Grillet tun med wasabi-avocado
30 min.
Klimaglade koteletter i fad
1 t, 30 min.
Klassiske koteletter i fad
40 min.
Andesalat med bulgur
Andesalat af rester
Fivespice-krydret andesteg
Jamaica-sauté
45 min.
Krabbekød, rejer og ris i ananas
30 min.
Orientalske kødruller med løse ris
1 t
Kanonkugler i kokoskarry
Østerssauce svinekoteletter med ananas
20 min.
Fadkoteletter i sur-sød sauce
30 min.
Mørbrad i fad
50 min.
Fisk i sur-sød sauce
Koteletter i fad med ris (Thai style)
45 min.
Medaljoner asian style
1 t, 30 min.
Rød karry med and
30 min.
Karrygryde Ristaffel
45 min.
Tandooribagte persillerødder
Maki og temaki med barbecued medaljon af svinefilet
1 t
And på indisk med kokoskål
2 t, 30 min.