Svinekam rosenkål glaserede gulerødder opskrifter
Ramensuppe med kylling, nudler og grøntsager
45 min.
Pandestegt laks med sprød kål
30 min.
Karrysuppe med grøntsager og kikærter
20 min.
Nudelsuppe med grøntsager, mango chutney og teriyaki sauce
30 min.
Vegetarisk spaghetti i tomatsauce med grøntsager
15 min.
Frikadeller a la Holm
30 min.
Lammerullesteg med blommer, mango chutney og frisk mynte
Kyllingesuppe med salat af grønkål, rødbede og æble
2 t, 15 min.
Pandestegt mørbrad i strimler med gule ris og grøntsager
15 min.
Braiseret kyllingeoverlår med kartofler og whiskysauce
1 t
Glaseret kyllingelår med mango og skyr-dip
40 min.
Glaseret svinekam med stegte kartofler og rødbeder
2 t
Ramensuppe a la Claus Holm
35 min.
Ovnbagt biksemad med confit af and
30 min.
Ovnbagt kalvefrikasse
1 t, 10 min.
Tarteletter med ovnbagt perlehøne
25 min.
Ovnbagt kylling og grøntsager i flødesauce
1 t
Ovnbagt bøf stroganoff
30 min.
Ovnbagt millionbøf
30 min.
Kylling i karry med ananas og chili
30 min.
Ovnbagt laks med pandestegte grøntsager
30 min.
Glaseret andebryst med søde kartofler og porrer
25 min.
Julerisotto med øl og æblemost
30 min.
Claus Holms flæskestegssandwich
20 min.