Spise opskrifter
Vandmelonsalat
25 min.
Sommerrødbeder (Lisbeth Tordendahl)
50 min.
Bønner à la græsk (Lisbeth Tordendahl)
1 t, 5 min.
Gylden suppe med ingefær (Lisbeth Tordendahl)
40 min.
Rugbrød med hummus og skinke
Krydret grøn linsesuppe
30 min.
Lynstegte skinkestrimler og grøntsager
45 min.
Indbagt brød med fetafyld
Hønsekødssuppe
2 t, 30 min.
Svensk juleskinke med rødkål og hallandsk langkål
3 t
Knækbrød og hytteost
Sommerfrokostsandwich, voksen
Shake af havregrød, friske frosne jordbær og lime
Medaljoner med salat af æble og spidskål
30 min.
Bønnesalat med æbler
30 min.
Gammeldags gule ærter
2 t, 30 min.
Mørksej med pasta og flødestuvet spinat
Mørbrad Royal med tomatsauce, bagte hvidløg og pasta
45 min.
Traditionel græsk moussaka
1 t, 30 min.
Kanelbullar
2 t
Milkshake med ristet havre
Fuldkornshapper
Fuldkornshapper med skinke og friske urter
Chokoboller med kerner og rosiner