Spidskål med ærter og ristede græskarkerner opskrifter
Sprødt stegt bacon med ærter og kål
20 min.
Grillet medister med friske ærter og bagte løg
20 min.
Bruschetta med ristede svampe og parmesan
15 min.
Spidskålswrap med lammefilet, couscous og yoghurt-dressing
20 min.
Lammesauté i bearnaise - med kål og tomater
15 min.
Frikadeller a la Holm
30 min.
Wok med stegt flankesteg og friske grøntsager
15 min.
Tærte med gullasch, creme fraiche og ristede mandler
30 min.
Braiseret lammeskank med gule ærter og jordskok
2 t, 10 min.
Ramensuppe a la Claus Holm
35 min.
Boller i karry med kål og naanbrød
30 min.
Andesteg med mandel-crust og bagt kål
3 t, 20 min.
Rosenkål og kikærter i cremet sauce
15 min.
Ovnbagt græskar med kikærter
35 min.
Pandekager med espresso-kokos creme og blåbær
15 min.
Frikadeller med små kartofler og råsyltet kål
50 min.
Ravioli med bacon og parmesan
20 min.
Pasta af sojabønner med mozzarella og shiitake
15 min.
Suppe med spidskål, kartofler og svinebryst
30 min.
Medisterpølse i ovn med sovs, spidskål og gulerødder
30 min.
Cremet ærtesuppe
30 min.
Sprøde samosaer af tærtedej med krydret fyld
40 min.
Hjemmelavet hummus af gule ærter
40 min.
Stegte cherrytomater med mozzarella, basilikum og hasselnødder
15 min.