Skovtur opskrifter
Gin Gimlet
5 min.
Torskerognssalat på ristet rugbrød
15 min.
Vandmelonsalat med feta
15 min.
Filodejsposer med skaldyr
Grov sandwich med laks og urtecreme
Wraps med rucola og avocado
Pastasalat med kylling
30 min.
Æg og tomat med tapenade
Skinke Flanksteak og coleslaw i baguette
45 min.
Krydrede frikadeller med rødbedesalat
35 min.
Laksetatar
Svensk sildesalat
20 min.
Svampebrød med citron og timian
Chokolademuffins med kaffe og hakkede valnødder
Muffins - uden hvede, mælk og æg
35 min.
Boller med hamburgerryg og ost
15 min.
Clubsandwich
Kartoffel-kikærtefrikadeller med sesam (Lise Faurschou Hastrup)
Økologisk jordbærkoldskål med vanilje og kammerjunkere
10 min.
Glaseret kyllingelår
Kartofler i krydret marinade
5 min.
Kartoffelsalat med rygeost og radiser
Gunnar’s skønne sild
Frugtsalat med yoghurt
15 min.