Sådan gør du

  • 1 Ovnen tændes på 185 grader.
  • 2 Ægget piskes i en skål sammen med rapsolie, appelsinsaft og rørsukker.
  • 3 Tilsæt havregryn og kokosmel.
  • 4 I en anden skål blandes hvedemel med kanel, kardemomme og bagepulver.
  • 5 Dadlerne udstenes og finthakkes sammen med abrikoserne.
  • 6 Rør melblandingen sammen med æggeblandingen.
  • 7 Ælt dejen sammen med dadler, abrikoser og rosiner.
  • 8 Læg bagepapir i en bradepande.
  • 9 Hæld dejen på i et stort stykke og pres den ud til den er ca. 1½ cm høj.
  • 10 Bag myslien i 25-30 min.
  • 11 Vend myslien ud på et skærebræt.
  • 12 Lad den afkøle i 2-3 min.
  • 13 Skær den i bidder af fx 2 x 6 cm mens den stadig er lidt varm og afkøl den herefter.
  • {{recipeDoneText}} Mysli-bar

Tip

Mysli-snackbar er en god børnesnack, når man kommer hjem fra skole om eftermiddagen.

Opskriften er udviklet af