Krydrede frikadeller med rødbedesalat

Sådan gør du

  • 1 DAG 1:Hakket svinekød røres til en fars med salt, chili, spidskommen, koriander, hvidløg, løg, mel, æg og mælk.
  • 2 Obs.! Hvis tiden tillader det, kan farsen med fordel sættes i køleskabet og hvile ½ time før stegning.
  • 3 Form farsen til ca. 12 frikadeller og steg dem i rapsolien i 15-18 min. til de er gennemstegte.
  • 4 Rødbeder og gulerødder rives groft på et rivejern eller skæres i strimler fx på en mandolin.
  • 5 Æblet skæres i små tern.
  • 6 Vend rødbeder, gulerødder, æble, citronsaft, olivenolie og rucola sammen og krydr med salt og peber.
  • 7 Lav en dobbelt portion frikadeller til dag 2.
  • 8 DAG 2:Servér frikadellerne med rugbrød og speltkernesalat.
  • 9 Frikadellerne er også et hit i madpakken.
  • {{recipeDoneText}} Krydrede frikadeller med rødbedesalat

Opskriften er udviklet af