Sådan gør du

  • 1 Smør de små tærteforme.
  • 2 Smørret findeles i melet.
  • 3 Sukker og æg tilsættes, og dejen samles.
  • 4 Lad dejen hvile i 30 min.
  • 5 Æblerne skrælles og skæres i smalle både.
  • 6 Vend æblebådene i citronsaft.
  • 7 Dejen rulles ud over en mini tærteform, så den kan dække bunden og kanterne.
  • 8 Fordel et tyndt lag revet marcipan på bunden.
  • 9 Æblebådene fordeles i en cirkel på hver tærtebund.
  • 10 Æblebådene drysses med rørsukker.
  • 11 Abrikosmarmeladen smeltes ved svag varme og pensles på tærterne.
  • 12 Bag tærterne ved 175 grader i ca. 25 min.
  • 13 Drys de bagte tærter med flormelis, når de er afkølet.
  • {{recipeDoneText}} Mini æbletærter

Opskriften er udviklet af