Salat med krebsehaler, avocado og dild opskrifter
Bønner à la græsk (Lisbeth Tordendahl)
1 t, 5 min.
Rosmarinstegt nakkefilet
1 t, 30 min.
Falafelvafler
15 min.
Burger af plantefars
Risotto med stilton
Mac’n cheese med blomkål og forårsløg
Grøn pastasalat med tun og æg
Cæsarsalat med kalvetern
30 min.
Tacos med Dansk Kalv ribeye
30 min.
Poke Bowl med Dansk Kalv wienerschnitzel
30 min.
Rugbrød med avokado
Rugbrød med laks
Sprøde filoruller med kødsovs, feta og oliven
30 min.
Fladbrød med hummus, halloumi og granatæble
Entrecôte med cognacsauce
10 min.
Grillet laks med grønne asparges og sennepsdressing
Laks med tomat og mandler
Maskeret blomkål
Ceasarsalat med iceberg, rejer, brødcroutons og parmesan
25 min.
Steaksandwich med sennepscreme
15 min.
Tatar med salat og bacon
30 min.
Syltede rabarber med vanilje
Bagte små græskar med dressing og spinat salat
1 t
Cannelloni med spinat, hvide bønner og ostesauce