Salat forår opskrifter
Lys chili con carne med hvide bønner og svinekød
1 t, 30 min.
Tarte Flambée - Flammkuchen
1 t, 30 min.
Grillet toast med manchego-ost og tomatkompot
20 min.
Løgsalat med tomat og blåbær
Asiatiske kødboller vendt i sticky sauce med ris og forårsløg
1 t
Cremet bønnesuppe (Kirsten Skaarup)
25 min.
Ovnstegt kylling, stikkelsbær og nye løg
Bønner à la græsk (Lisbeth Tordendahl)
1 t, 5 min.
Pariserbøf med rodfrugttern
Rosmarinstegt nakkefilet
1 t, 30 min.
Falafelvafler
15 min.
Burger af plantefars
Risotto med stilton
Mac’n cheese med blomkål og forårsløg
Grøn pastasalat med tun og æg
Cæsarsalat med kalvetern
30 min.
Laksemad med rødløg
20 min.
Hvide asparges med hollandaise og rejer
40 min.
Rugbrød med avokado
Rugbrød med laks
Rugbrød med radiser og rygeost
Rugbrød med kartofler og radiser
Fladbrød med hummus, halloumi og granatæble
Entrecôte med cognacsauce
10 min.