Rosenkål med bacon og løg opskrifter
Lasagne med hjemmelavet bechamelsauce
2 t
Fuldkornspizzasnegle
1 t, 20 min.
Ærtesuppe med broccoli og fuldkornsknas
45 min.
Blomkålssuppe med persillepesto
45 min.
Jordskokkesuppe med kartofler og persilleolie
45 min.
Moussaka
30 min.
Spaghetti bolognese med bælgfrugter
Økologisk svampetærte med karamelliserede løg
1 t
Hakkebøf med bløde løg
45 min.
Parmigiana di melanzane
Wok med hakket kylling
35 min.
Linsesalat med Le Puy-linser
30 min.
Kammuslinger på salat
10 min.
Hvedekernesalat
10 min.
Sommerrødbeder (Lisbeth Tordendahl)
50 min.
Bønner à la græsk (Lisbeth Tordendahl)
1 t, 5 min.
Gylden suppe med ingefær (Lisbeth Tordendahl)
40 min.
Krydrede oksespyd og grillede grøntsager
Krebinetter med bacon og svampe
Kødboller i stærk tomatsauce
Gammeldags forloren hare med kartoffelmos, grønne bønner, sauce og ribsgelé
50 min.
Rødvinsbraiseret oksegrydesteg
30 min.
Karamelliseret rødløgschutney
Spaghetti med kalv i hvidvin, tomat og Karl Johan svampe
1 t, 30 min.