Ris rester opskrifter
Majspandekage med grøntsagsrester
Andesteg med mandel-crust og bagt kål
3 t, 20 min.
Arancini med estragonmayo og salvie
Grøn rissalat med let krydret dressing
Kylling med kanel, karry, ærter og koriander
Lammerest i pitabrød, snackpeber, rødløg, persille og fetadressing
Boller i karry med grøntsager og kokos
1 t
"Poké bowl" med teriyaki-gris, ris og edamame
Små kyllingeboller i karry med ris
40 min.
Claus Holms sandwich med andebryst
15 min.
Yoghurtmarineret oksekød med Garam Masala
1 t, 30 min.
Pilaf med oksekød
30 min.
Fyldig suppe med ising
Rosenkålsgratin med løg og bacon
1 t
Nakkefilet i japansk karry med løse ris
45 min.
Nøddepostej (Karina Schramm)
1 t, 30 min.
Asiatiske kødboller vendt i sticky sauce med ris og forårsløg
1 t
Bønner à la græsk (Lisbeth Tordendahl)
1 t, 5 min.
Risotto med stilton
Poke Bowl med Dansk Kalv wienerschnitzel
30 min.
Grill-paella med tigerrejer og chorizo
35 min.
Sprøde filoruller med kødsovs, feta og oliven
30 min.
Dhal med fladbrød
2 t
Boller i karry med kylling - grønnere
1 t