Retter med ribs opskrifter
Kammuslinger på salat
10 min.
Andalusisk appelsinsalat
15 min.
Couscoussalat med abrikos
25 min.
Vandmelonsalat
25 min.
Tofu og græskar bagt i krydret miso (Lisbeth Tordendahl)
Gylden suppe med ingefær (Lisbeth Tordendahl)
40 min.
Pasta med svinekød og rosmarin
Dampet spidskål med bacon
Gammeldags forloren hare med kartoffelmos, grønne bønner, sauce og ribsgelé
50 min.
Rødvinsbraiseret oksegrydesteg
30 min.
Sandwich med oksebryst, sød sennep og syltede agurker
5 min.
Rugbrød med hummus og skinke
Brombærsyltetøj
30 min.
Kokoskage med bær
Adventsbrunch
Blinis med rogn, rødløg, purløg og cremefraiche
1 t, 30 min.
Speltflutes med nødder
15 min.
Roulade med nutella
Saltimbocca
15 min.
Seffa Medfouna
1 t
Lynstegte skinkestrimler og grøntsager
45 min.
Økologisk wok med kylling, grønt, nudler og peanutssauce
Asiatisk nudelsalat
25 min.
Millionbøf med kokos og sprødt grønt