Retter med peberrodssovs opskrifter
Bruscetta med pære, ost, valnødder og timian
15 min.
Grillede øko ferskner med gedeost og honning
Ristet sandwich med rørt flødeost og ferskner
15 min.
Knækbrød og hytteost
Sommerfrokostsandwich, voksen
Shake af havregrød, friske frosne jordbær og lime
Indisk mørbradbøf med auberginesalsa
Lammekølle med tabouleh og yoghurt-dip
1 t, 20 min.
Filet Royal med grov tunsauce
1 t
Græskartærte med rejer, salat og pesto
45 min.
Frisk pasta med laks, grønne asparges og spinat
20 min.
Bønnesalat med æbler
30 min.
Karrykoteletter
30 min.
Gammeldags gule ærter
2 t, 30 min.
Marineret nakkefilet med sommergrønt
1 t, 30 min.
Grisen fra Marrakech med kikærter og fennikel
Mørksej i wok med soja og ingefær
Måltidssalat med røget mørbrad
30 min.
Traditionel græsk moussaka
1 t, 30 min.
Fuldkornshapper
Fuldkornshapper med skinke og friske urter
Æggemad med agurk og tomat, voksen
Leverpostej med råkost, voksen
Leverpostej med råkost, barn