Retter med grønsager opskrifter
Gratineret rosenkål
Rosenkål med appelsin og hasselnødder
15 min.
Jordskok-kartoffelsuppe med bacon og peberfrugt
35 min.
Paneret torsk med julesalat
20 min.
Blomkålssuppe med bacon, purløg og grillet brød
Jordskokkesuppe med kartofler og persilleolie
45 min.
Fuldkornssnegle med dadler og nøddecreme
Gratineret blomkål og pasta
50 min.
Bønnesalat med serranoskinke
30 min.
Lam i mørk øl med kartoffelsalat og ramsløgspesto
Fyldte figner med valnødder
Seffa Medfouna
1 t
Maskulin øl-is med karamelliserede valnødder (4 små maskuline isbomber)
4 t
Butterdejspakker med asparges, parmaskinke og ost
25 min.
Grønkålstatar på groft rugbrød
Cæsarsalat med ristet grønt og kærne- mælksdressing
Blomkålsgratin med hjertesalat
Caesar salat
Blomkål med citroncreme, ristede mandler og estragon
2 t
Fastelavnsboller med vaniljecreme
4 t
Honningkagesnitter
Frisk pasta med svampe og bacon
20 min.
Åben ravioli med gedeost, broccoli, spinat og chili
Stegt fasan med pancetta, chili og jordskokker