Retter med fars opskrifter
Shakshuka - bagte æg i tomatsovs
30 min.
Hjemmelavede gnocchi med urtesmør
Minikødboller med bred pasta og peberfrugtsauce
Butterdejspakker med asparges, parmaskinke og ost
25 min.
Farserede porrer med gulerødder
Fuldkornssnegle med dadler og nøddecreme
Peber lavosh fladbrød med røget laks, karse og ricottaost
Jomfruhummer consommé med svineskank, ravioli og selleriskum
7 t
Tortilla med squash, løg og kartofler
Æbleis med calvados og choko/nødde overtræk (4 små isbomber)
4 t
Rosenkålsgratin med løg og bacon
1 t
Soufflé med emmentaler
Brownies med pistacienødder
20 min.
Flanksteak i lun sandwich
40 min.
Vafler med softice og skovbærmarmelade
30 min.
Pæretærte med marcipan og kanelis
15 min.
And stegt med citronbagte persillerødder og svampesky
Fladbrød med grillet squash, mozzarella og Padrons peber
Åben ravioli med gedeost, broccoli, spinat og chili
Kartoffelfad med svampe
Jomfruhummer med grønne asparges og aioli
20 min.
Let saltet kalvespidsbryst med svampesauce og lune syltede brombær
Smørrebrød med paneret rødspættefilet med fjordrejer og stenbiderrogn
Gratineret rosenkål