Retter af flæskefars opskrifter
Aspargestærte
20 min.
Sprød rødkål og kylling
10 min.
Veggie pasta med grønt og parmesan
15 min.
Nudelsuppe med grøntsager, mango chutney og teriyaki sauce
30 min.
Rødbeder i lakrids og hyldeblomstsaft
15 min.
Ristet asparges med æg, rødløg og parmesan
12 min.
Veggie-græskar med rød grønkål
15 min.
Sprængt aubergine med linser
30 min.
Pandekager med figner og kokos
30 min.
Klassisk: Karbonader
20 min.
Lammeskank med polenta og sprøde grøntsager
2 t, 30 min.
Pandestegt perlehøne med squash og avocado
35 min.
Spejlæg med parmaskinke og sprødt grønt
15 min.
Glaseret svinekam med stegte kartofler og rødbeder
2 t
Glaseret kyllingelår med mango og skyr-dip
40 min.
Kyllingebryst med rødbede, løg og kidneybønner
30 min.
Kyllingesuppe med salat af grønkål, rødbede og æble
2 t, 15 min.
Braiseret lammeskank med gule ærter og jordskok
2 t, 10 min.
Æggepandekage med kylling, kikærter og kål
15 min.
Pasta i tomatsauce med broccoli og bacon
30 min.
Pizza med makrel, æg og østershatte
1 t
Sandwich med lammemørbrad, asparges og ramsløg
15 min.
Bruschetta med ristede svampe og parmesan
15 min.
Sprødt stegt bacon med ærter og kål
20 min.