Rejer og asparges tarteletfyld opskrifter
Tarteletter med svampe, asparges og jordskokker
Kalvefrikasse
Helstegt kylling med oliven og cherrytomater
45 min.
Grillet lammemørbrad i bagt croissant
30 min.
Vegetarbøffer med spejlæg og avocado
30 min.
Cassoulet af havkat og jomfruhummer
Salat med kylling, spidskål og vandmelon
30 min.
Rejesalat
1 t
Kyllingesuppe med ingefær, asparges og nudler
30 min.
Kalvegryde med chili, kartofler, ærter og asparges
30 min.
Hamburgerryg med grønne asparges, gulerødder og ærter
1 t
Tarteletter med kylling, asparges, ærter, basilikum og sennepsfløde
Tre forretter på grillen
30 min.
Citrondampet skinkemignon med grøn bulgur
30 min.
Forårets skinkegryde
30 min.
Kalvehakkebøffer med grøn biksemad
Klassisk rejecocktail
Luksus: Smørrebrød
20 min.
Grøn pastasalat med tun og æg
Maki og temaki med barbecued medaljon af svinefilet
1 t
Kold pasta med kærnemælksdressing, skaldyr og urter
Lammesteak med kartofler og tomatsalsa
40 min.
Filet Royal med persillepanade, syltede grøntsager og rødvins-rødbedesauce
2 t
Wrap med rejer, avocado og ananassalsa
15 min.