Rødvins stegt fasanbryst opskrifter

Gløgg – Den klassiske og den nye hvide gløgg
Blåbærkoldskål med skyr & mysli-topping
30 min.
Grillet æble med råcreme og nøddecrumble
Hvid Sangria
Gløgg
Stegt banan med marcipan og dadler
10 min.
Sprødstegt franskbrød med sennepsmakrel og oliventapenade
Yoghurtmarineret kylling på panden
40 min.
Mig og min mad logo
Klassisk Coq au vin
1 t, 15 min.
Coq au vin med bacon, champignon og krydderier
1 t, 30 min.
Peberbøf med peberfrugter og kartofler
30 min.
Stegt rødspætte med sauce af champignon
Nakkefilet stegt i egen sky med urtemos
3 t, 45 min.
Claus Holms sandwich med andebryst
15 min.
Hvidvinsbraiserede gulerødder
30 min.
Simreret – Gullasch serveret i madbrød
Spaghetti med kødsauce
50 min.
Bagte løg
2 t
Æbleflæsk af svinebryst, stegestykke
30 min.
Øko enebær, stegte løg og julesalat med rygeost
Stegt fladfisk med nye kartofler i urtesmør
Daube på svinebov
Pariserbøf med rodfrugttern
Stegt flæsk med løgsauce
Til top
  • Forside
  • Temaer
  • Artikler
  • Madplan
  • Madleksikon
  • Nyhedsbrev
  • Om
  • Gå til coop.dk
  • OM COOP

  • Ugens aviser
  • Søg job i Coop
  • Vores varer
  • Find butik
  • Alle opskrifter A-Å
  • Forbrugerservice
  • MEDLEM

  • Medlemsfordele
  • Ofte stillede spørgsmål
  • Bliv medlem
  • Medlemsvilkår
  • Privatlivspolitik
  • Medlemsservice
  • MEGET MERE COOP

  • Coop Bank
  • Samvirke
  • Coop Analyse

© Copyright 2025 Coop Danmark A/S

Coop Danmark A/S Roskildevej 65, 2620 Albertslund CVR-nr. 26259495