Quinoasalat med bredbladet persille opskrifter
Gourministeriet
Vegetar burger med kikærtebøf og urtedressing
30 min.
Gourministeriet
Græsk pita burger
45 min.
Svamperisotto
Braiseret kyllingeoverlår med kartofler og whiskysauce
1 t
Klassisk: Karbonader
20 min.
Smørstegt svinemørbrad med hvidløg og friske krydderurter
30 min.
Bruschetta med ristede svampe og parmesan
15 min.
Ovnbagt jomfruhummer med gulerodsbånd
30 min.
Spaghetti med mandler og palmekål
15 min.
Gratineret blegselleri
20 min.
Medisterpølse i ovn med sovs, spidskål og gulerødder
30 min.
Kyllingekebab og sprøde grøntsager i rulle
30 min.
Dampet torsk i cremet pasta og frisk persille
30 min.
Grillet hakkebøf med sprøde grøntsager
25 min.
Stegte ris med kylling og grøntsager
25 min.
Yoghurtmarineret kylling på panden
40 min.
Salat med æg, tomater og sprødt rugbrød
20 min.
Asian boller i karry
Holms grøntsagsbiks med kål
15 min.
Grillede aubergine med persille, hvidløg og feta
45 min.
Stegt flæsk med kanel, lime og grønkål i fløde
25 min.
Koteletter i fad med grønne linser
45 min.
Hurtig gullasch på panden
30 min.
Claus Holms nemme aspargessuppe
45 min.