Quinoasalat med bredbladet persille opskrifter
Risotto med muslinger
Bagels med røget svinemørbrad
Kalvekød på spid
Bagt laks med ingefær og mandelpesto
Bredie med oksekød og tomat
Lun quinoasalat med sød kartoffel og bagt tofu
50 min.
Lammechops i mørk øl med frisk linsesalat
40 min.
Ovnbagte grøntsager toppet med frisk persille
40 min.
Yoghurtmarineret kylling på panden
40 min.
Chili con carne med svine- og oksekød
Grillet marineret kyllingeinderfilet på spyd
30 min.
Rillettes af svinekæber, kartofler og savoykål med tomatchutney
Japanske svinekødsboller med wasabicoleslaw
45 min.
Grillet skinkemignon og marinerede rødder
1 t
Kold ærtesuppe med ingefær (Kirsten Skaarup)
Grisen fra Marrakech med kikærter og fennikel
Svinemørbrad på spyd med salat
Bagte øko grøntsager i gurkemejesauce
Økologisk jordskokkesuppe med friteret porre
Økologisk knoldsellerisalat
Krydrede økologiske oksekødsspyd med yoghurtsause
Lun øko yoghurt-spinat med Klosterost
Økologisk ris pilau med kylling og ristede mandler
1 t
Lun øko blomkålssalat med chili/ingefærdressing og sprøde kikærter