Pærer med rosmarin opskrifter
Kødsauce med mange grøntsager og grov rodfrugtmos
Grillet hakkebøf med bearnaise, Padron peberfrugt og kål
18 min.
Flæskesteg med bagte æbler med rødløg, rosmarin og honning samt grønkålssalat med æbler
1 t, 30 min.
Æble-pærechutney
Hakkebøf med timian og perlebygsalat
30 min.
Sauté-skiver med rosmarin og æble/løg kompot
30 min.
Andesteg med sauce
2 t, 40 min.
Frugt brød med kardemomme og mandler
20 min.
"Æbleflæsk" med tofu og frisk rosmarin
20 min.
Nakkekotelet med æblesalat og jordskokker
30 min.
Havregrød med frugt og hyldeblomstsirup
10 min.
Perlehønebryst med rosmarinstegte gulerødder og Amaronesky
Oksekød i kærnemælksmarinade med avocadomos og ajvar
Nøddefrikadeller med cognac og krydderurter
30 min.
Nøddefrikadeller med cognac og krydderurter
Helstegt svinekam med rosmarin skorzonerødder - hvidløg - æbleflæsk
Æblekage med rosmarinflødeskum
Braiseret, grillet grisenakke med rabarberchutney, salat og spidskål
2 t, 15 min.
Rødbede-pære relish
Braiseret nakke med fynske Mutzu glaseret i sukker og fynsk æbleflæsk
1 t, 30 min.
Burger med grillet grønt og syltede rødløg
Rødbedesalat med pærer og blå ost
Stegte padroner med parmesan
10 min.
Svampetærte med karamelliserede løg
1 t