Pyt i panne opskrifter
Karbonader paneret i boghvede og broccolislaw
Sauté-skiver med mandler og lynstegte grøntsager
30 min.
Panerede svinekoteletter med ratatouille
30 min.
Paneret entrecote med gratinerede markchampignon og kålsalat
Stegt laks med sprød grøn panering og dampet blomkål
15 min.
Durumpanerede sild med italiensk tomatsauce
Bruschetta med fisk og andet
20 min.
Nøddepaneret rødspætte med kartoffel og edamamesalat
Paneret torskerogn med dildmayo
Paneret rødspætte med cremede kartofler og råkost
45 min.
Parmesanpaneret kylling med hvidløgsgrønt og ærtemos
30 min.
Panerede skinkeschnitzler på italiensk
30 min.
Rosenkål-nuggets med grønkåls-tzatziki og søde fritter
Kalveschnitzel med hjertesalat og ærter
25 min.
Panerede koteletter
25 min.
Poke Bowl med Dansk Kalv wienerschnitzel
30 min.
One pan thai kokos laks i karry
30 min.
Smørrebrød med paneret rødspættefilet med fjordrejer og stenbiderrogn
Sprøde fiskefileter med ristet bladgrønt og yoghurt
25 min.
Grønne krummer
Pan bagnat, sydfransk picnicsandwich
20 min.
Skinkeschnitzel med bacon og grøntsager i tomatsauce
30 min.
Fiskeburger med tatarsauce
Paneret kylling med parmesan, citroncreme, spinat og pasta
30 min.