Pyt i panne opskrifter
Polentapaneret torsk med pasta, kantareller og karl johan-mayo
15 min.
Panerede svinekoteletter med peanuts og asiatisk sauce
30 min.
Sprød paneret kylling med cornflakes
30 min.
Paneret kalkun med stegt grønkål
25 min.
Skinkeschnitzel med bacon og grøntsager i tomatsauce
30 min.
Polentapaneret schnitzel med blommesalat
30 min.
Panerede kyllingelår i tomat og smeltet ost
30 min.
Schnitzler med stegte blomkål
30 min.
Pitabrød med paneret flæsk
25 min.
Frk. Kræsen
Kyllingeburger med bløde løg og mangochutney
20 min.
GASTROmad
Rødspættefilet med kartofler og beurre blanc sauce
30 min.
Frk. Kræsen
Laks med birkes, blomkål og mangosalat
30 min.
Paneret torsk med julesalat
20 min.
Smørrebrød med paneret rødspættefilet med fjordrejer og stenbiderrogn
Bruschetta med fisk og andet
20 min.
Nøddepaneret rødspætte med kartoffel og edamamesalat
Pølse i tomatsovs med hvidløgsost
20 min.
Blomkålsremoulade og rugbrødsvendte fiskepinde
Karbonader paneret i boghvede og broccolislaw
Rosenkål-nuggets med grønkåls-tzatziki og søde fritter
Sprøde fiskefileter med ristet bladgrønt og yoghurt
25 min.
Pan bagnat, sydfransk picnicsandwich
20 min.
Stegt laks med sprød grøn panering og dampet blomkål
15 min.
Fiskeburger med tatarsauce