Pyt i panne opskrifter
Paneret kylling med parmesan, citroncreme, spinat og pasta
30 min.
Poke Bowl med Dansk Kalv wienerschnitzel
30 min.
Smørrebrød med paneret rødspættefilet med fjordrejer og stenbiderrogn
Paneret torskerogn med dildmayo
One pan thai kokos laks i karry
30 min.
Stegte ål med stuvede kartofler
Stegte fiskefileter med remoulade med fennikel
15 min.
Laks med birkes, blomkål og mangosalat
30 min.
Rødspættefilet med kartofler og beurre blanc sauce
30 min.
Kyllingeburger med bløde løg og mangochutney
20 min.
Grønne krummer
Sprøde fiskefileter med ristet bladgrønt og yoghurt
25 min.
Solbærmuffins
50 min.
Paneret torsk med julesalat
20 min.
Ovnbagt skrubbe med mandler og sprøde grøntsager
35 min.
Pankopaneret kammuslinger
30 min.
Polentapaneret torsk med pasta, kantareller og karl johan-mayo
15 min.
Panerede svinekoteletter med peanuts og asiatisk sauce
30 min.
Sprød paneret kylling med cornflakes
30 min.
Paneret kalkun med stegt grønkål
25 min.
Skinkeschnitzel med bacon og grøntsager i tomatsauce
30 min.
Polentapaneret schnitzel med blommesalat
30 min.
Panerede kyllingelår i tomat og smeltet ost
30 min.
Schnitzler med stegte blomkål
30 min.