Porrer, gulerødder opskrifter
Claus Holm: Risotto med grønt og parmesan (vegetar)
45 min.
Vegetar burger med kikærtebøf og urtedressing
30 min.
Risotto med muslinger til 10 personer
Kyllingeragout
Chili sin carne
Pastasauce med linser
Coleslaw med spidskål
Braiseret nakke med fynske Mutzu glaseret i sukker og fynsk æbleflæsk
1 t, 30 min.
Pandekager med kødfyld
1 t, 30 min.
Linsebøffer med stegte grøntsager
35 min.
Benløse fugle med gulerodsben
Frisk vinaigrette til salater
10 min.
Pandestegt perlehøne med squash og avocado
35 min.
Frikadeller a la Holm
30 min.
Græskarsuppe med belugalinsetopping og cherrytomater
50 min.
Hjemmelavet ravigotte
Kikærtepandekager med regnbuesalat og fetadressing
4 t
Syltede små gulerødder
Medister med sennepssovs og grønkålssalsa
Kartoffelsuppe med stenbiderrogn og cremefraiche
Cremet grøntsagssuppe med cashew
Hokkaidosuppe
Newstyle Pariserbøf med kerner, krydderurter og rødbedesalat
Luksus: Smørrebrød
20 min.