Pasta med broccoli, asparges og kapers opskrifter

Røget laks med broccoli og skyrcreme
15 min.
Glutenfri burger
Hvedekernesalat
10 min.
Pastasalat med kylling
30 min.
Pocheret oksefilet med kartoffelpuré og markchampignon
Tofu og græskar bagt i krydret miso (Lisbeth Tordendahl)
Pasta med svinekød og rosmarin
Kuglegrillstegt roastbeef med majs, tomatsalsa og kartoffelsalat
1 t, 15 min.
Hellefisk bagt med Karl Johan svampe
One pot Bolognese med Hakket Kylling
30 min.
Lynstegte skinkestrimler og grøntsager
45 min.
Økologisk wok med kylling, grønt, nudler og peanutssauce
Millionbøf med kokos og sprødt grønt
Sesampanerede koteletter med bagt broccoli og svampe
Knækbrød og hytteost
Filet Royal med grov tunsauce
1 t
Frisk pasta med laks, grønne asparges og spinat
20 min.
Nakkekoteletter med pande-broccoli
30 min.
Paprikagryde
45 min.
Daube på svinebov
Mørksej med pasta og flødestuvet spinat
Kartoffelmørksej med limedressing
Helstegt svinemørbrad med bacon
30 min.
Måltidssalat med røget mørbrad
30 min.
Til top
  • Forside
  • Temaer
  • Artikler
  • Madplan
  • Madleksikon
  • Nyhedsbrev
  • Om
  • Gå til coop.dk
  • OM COOP

  • Ugens aviser
  • Søg job i Coop
  • Vores varer
  • Find butik
  • Alle opskrifter A-Å
  • Forbrugerservice
  • MEDLEM

  • Medlemsfordele
  • Ofte stillede spørgsmål
  • Bliv medlem
  • Medlemsvilkår
  • Privatlivspolitik
  • Medlemsservice
  • MEGET MERE COOP

  • Coop Bank
  • Samvirke
  • Coop Analyse

© Copyright 2025 Coop Danmark A/S

Coop Danmark A/S Roskildevej 65, 2620 Albertslund CVR-nr. 26259495