Ovnbagt laks, kartofler og rodfrugter med karry urtesovs opskrifter
Salat af nye kartofler, asparges og rapsmayo
Ovnbagt torsk med hollandaise
45 min.
Plankebøffer med kartoffelmos
45 min.
Fisk i fad
Indbagt fasanfilet
Vildtgryde
Hasselback pastinakker
Pastinakbrød
Bøf Stroganoff med selleri
2 t
Fiskegratin med kartoffelmos
40 min.
Frokostsalat med smørstegte kantareller og nye kartofler
Lækker nem laksesalat
15 min.
Forloren hare med stegte æbler og brun sauce
Rødbedepizza med rosenkål, kørvel og Vesterhavsost
1 t
Rødbeder med pære, za’atar og vinaigrette
50 min.
Fish and chips med tatarsauce, ærtepuré og kartoffelchips
Spicy græskarsuppe med råmarineret fennikel
Pink rodfrugtcreme med smørristede Ingrid ærter
45 min.
Boller i karry med hakket kalve- og svinekød
45 min.
Grillede kalvekoteletter med thai coleslaw og sesamristede kartofler
40 min.
»Koteletter i øl« med pastinak og salvie
Bøf med citronmarinade
40 min.
Æblechutney
30 min.
Små kødboller
10 min.