Oksespidsbryst og urter opskrifter
Naanbrød med hvidløg
1 t, 20 min.
Mexibønnegryde med øl og bagt græskar
»Bahn Mi« vietnamesisk sandwich med krydret kød, pickled gulerod og friske urter
Grillede rispapirs- »halvmåner« med krydret lam, ost og friske urter
Spicy asiatisk salat med kål, rodfrugter, grøn mango, urter og sesamristede rejer
Kokosris med urter
Stegte svinekoteletter med nye urtekartofler
Cremet korn med urter og bacon
Dampede blåmuslinger med urter og fløde
30 min.
Ceviche
15 min.
Tarteletter med kylling og asparges
30 min.
Stegt torsk i rispapir med urter og blomkålskarry
Kold pasta med kærnemælksdressing, skaldyr og urter
Poke Bowl med Dansk Kalv wienerschnitzel
30 min.
Julens flæskesteg med tilbehør
2 t, 30 min.
Flæskesteg med chili, timian og bagte rødder
Bagt butternut med spicy kikærter og krydderurter
Pølser på spyd
Fuldkornshapper med skinke og friske urter
Kalvetatar med urter
Stegt oksefilet med urter, grønne asparges og vinaigrette
Økologiske hotdogs med syltede løg, ramsløgsmayo & søde fritter
1 t, 25 min.
Skinkefrikassé med frisk kørvel, nye urter og asparges
1 t
Kartofler i krydret marinade
5 min.