Oksekødboller i tomatsovs med ris og ærter opskrifter
Butterdejsflan med ærtepuré og tomater
Åben majspandekage med avokado og myntecreme
Grøn rissalat med let krydret dressing
Rå blomkålssalat med karry-mango dressing
Kylling med kanel, karry, ærter og koriander
Indisk curry med torsk
Nem tunmousse
Boller i karry med grøntsager og kokos
1 t
"Poké bowl" med teriyaki-gris, ris og edamame
Skinke Flanksteak med relish og ærtepuré
30 min.
Små kyllingeboller i karry med ris
40 min.
Yoghurtmarineret oksekød med Garam Masala
1 t, 30 min.
Pilaf med oksekød
30 min.
Fyldig suppe med ising
Løg- og peberfrugtfrittata
25 min.
Nakkefilet i japansk karry med løse ris
45 min.
Nøddepostej (Karina Schramm)
1 t, 30 min.
Asiatiske kødboller vendt i sticky sauce med ris og forårsløg
1 t
Cassoulet af havkat og jomfruhummer
Farsbrød med bagte løg og kartofler
1 t, 15 min.
Bønner à la græsk (Lisbeth Tordendahl)
1 t, 5 min.
Frikadeller med stuvede ærter og gulerødder med kartofler
45 min.
Frikadeller med persillestuvede grøntsager
45 min.
Risotto med stilton