Indisk curry med torsk
Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}
    {{ingredient.name}}
    På tilbud i {{ingredient.note}}

Sådan gør du

  • 1 Hak løgene, og svits dem i olien i en bred gryde ved jævn varme, til de er klare.
  • 2 Riv ingefær og hvidløg fint, og hak chilien.
  • 3 Svits ingefær, hvidløg, chili og alle krydderierne med løgene i 1 min.
  • 4 Tilsæt tomaterne, og lad saucen simre i 10 min.
  • 5 Tilsæt limesaft og yoghurt, og smag til med salt. Lad ikke saucen koge for voldsomt, efter yoghurten er kommet i.
  • 6 Skær fisken ud i stykker på ca. 4x4 cm, læg dem ned i saucen, og ryst gryden lidt. Drys ærterne over, og lad retten simre under låg i 5 min.
  • 7 Drys med frisk koriander, og servér med kogte basmatiris og chutney.
  • {{recipeDoneText}} Indisk curry med torsk

Tip

I stedet for alle krydderierne kan du anvende 1-2 tsk færdig currypasta. I stedet for torsk kan du anvende brosme, kuller, kulmule, rødfisk, havkat, multe, havtaske eller lange.

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier